Jiřího noční performance

Před nedávnem se nám Jiří svěřil s vyměšovacími zážitky během svých pochůzek noční Prahou. Jistě chápete, že jsme si tenhle klenot nemohli nechat pro sebe, jakkoli by se jeho téma mohlo zdát nevhodné až pubertální. Následuje Jiřího text, v němž nám v kapelní e-mailové konferenci popsal své noční strasti. Děj se odehrává v brzkých ranních hodinách na jedné vylidněné letenské ulici.

„Nevšiml jsem si jich, byl jsem k nim zády, když přijeli. Já mu říkal, že jsem to nemohl vydržet, že jsem to udělal jak nejlépe jsem mohl a že žádných 500 za znečišťování a pohoršování platit nebudu, když jsem nic neznečistil a nikoho nepohoršil, jak on tvrdil. Liduprázdná ulice a já to vypustil přímo do kanálu, který jsem si pro ten účel našel. Ještě chtěl občanku, kterou jsem mu nedal, bo ji nemám. Trvalo mu to fakt docela dlouho, takže nakonec mu přišla na pomoc dost hezká, ale nepříjemně vypruzelá policajtka a zamumlala něco jako že jsem prase nebo co. Nechtěl jsem dát svou kůži zadarmo, a jak jsem byl už nasranej, tak bych se klidně nechal sebrat, aby to neměli tak jednoduchý, což asi vytušili, že by bylo dost trapný, když jsem vlastně nic neudělal. Určitě bych se nechal vyfotit s rozepnutým poklopcem, abych měl úředně zdokumentováno, že to bylo nad kanálem. No, škoda, že nepřijeli trochu dřív, to by teprve byla sranda, já bych to kvůli nim neustřihl.

Jako posledně, když jsme šli z Kampy. To přijeli, obkroužili mě a z pěti metrů mi posvítili, ale já toho měl hodně, tak jsem to dokončil a pak jsem předstíral, že o nich nevím.

„Haló pane, kam jdete, počkejte, my na vás svítíme a vám je to úplně jedno.“
„Jedno mi to není, je mi to dost nepříjemný. Proč na mě svítíte, když vidíte, že močím?"

Rozdíl byl v tom, že policajti na Kampě byli vtipní a brali to s nadhledem, že prý sice prázdná ulice je, ale co kdyby se někdo náhodou podíval z okna…"

Co z toho (pánové) plyne? Když už močit na ulici, tak jedině v pravé poledne a pokud možno tak, aby vás vidělo co nejvíc lidí. Jen tak máte zřejmě zaručeno, že vás žádný policejní orgán nevyhmátne!